Nieuwsbrief:

DUCATI  SCRAMBLER DESERT SLED - 2017

Garantie: Nee
8722 Km
ROOD
ducati - scrambler-desert-sled
ducati - scrambler-desert-sled
ducati - scrambler-desert-sled
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld

Hoe je het ook keert of wendt: De Ducati Desert Sled is de ultieme scrambler. En eerlijk is eerlijk, wanneer er één merk aanspraak mag maken op de naam ‘scrambler’ is het Ducati wel. Dat merk kwam namelijk al in de jaren zestig met haar eerste scrambler modellen op de markt waarmee het hart van menig Amerikaans motor enthousiast werd veroverd. De huidige Ducati Scramblers zijn dan ook niets minder dan een eerbetoon aan die vroege exemplaren. Ze hebben dezelfde stoere uitstraling, gelukkig wel in combinatie met de hoogwaardige afwerking en geweldige rijeigenschappen van een moderne Ducati.
Deze Ducati wordt afgeleverd inclusief benodigd onderhoud en 12 maanden garantie.

= Bedrijfsinformatie =

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ducati Zaltbommel
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1978 - In 1978 werd Mike Hailwood, die was opgegroeid met Ducati ééncilinders, eerste op de prestigieuze Isle of Man Tourist Trophy waarbij hij vriend en vijand verraste met deze Formula 1 TT overwinning. De motorfiets was een opgetopte Supersport met een inhoud van 900 cc. Als beloning voor Mike's uitzonderlijke inzet gedurende de jaren bracht men een prachtige limited edition 900 SS Mike Hailwood Replica uit.
© 2000 - 2024 Motoroccasion