Nieuwsbrief:

INDIAN MOTORCYCLE  SCOUT BOBBER - 2019

Garantie: Ja
9121 Km
Zwart
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
indian - scout-bobber
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Op zoek naar een krachtige cruiser met een vleugje elegantie en slechts 9.121 kilometer op de teller? Deze Indian Motorcycle Scout Bobber 2019 kan jouw volgende rijavontuur naar een hoger niveau tillen! Met zijn stijlvolle zwarte afwerking en beperkte kilometerstand belichaamt deze motorfiets klasse en prestaties.

De Indian Motorcycle Scout Bobber 2019 heeft een tijdloos design dat moeiteloos stijl en prestaties combineert. Deze specifieke motorfiets, met zijn lage kilometerstand, is in mooie staat en wacht erop om jou mee te nemen op onvergetelijke ritten.

Of je nu het asfalt verkent of de kronkelende wegen trotseert, de Scout Bobber biedt een unieke rijervaring dankzij zijn krachtige motor en wendbare handling. Het elegante zwarte uiterlijk van deze motorfiets straalt klasse en onderscheiding uit, waardoor je zeker zult opvallen waar je ook gaat.
  • ------

    Lowlands Biker Store in Zwolle.

    2400 m2 motorplezier en gezelligheid! Ruim aanbod van (Custom-made) Harley Davidson, Indian Motorcycle, Royal Enfield, Moto Guzzi en Moto Morini motoren. 

    - Official Dealer Indian Motorcycle
    - Official Dealer Royal Enfield (FLAGSHIP STORE VAN NL)
    - Official Dealer Moto Guzzi
    - Official Dealer Moto Morini


    Tel: 038-4211701 Whatsapp: 06-28452169





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Lowlands Biker Store
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 2009 - Triumph herdenkt de 50ste verjaardag van de Bonneville met een speciaal jubileum model. Slechts 650 van deze motoren worden gebouwd in overeenstemming met de cilinderinhoud van de oorspronkelijke Bonneville in 1959). Triumph brengt hun nieuwste creatie van de Thunderbird (als een 2010 model), een 1600 cc parallel twin cruiser.
© 2000 - 2024 Motoroccasion