Nieuwsbrief:

PIAGGIO  MP3 300 HPE - 2021

Garantie: Ja
12286 Km
Zwart
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

Een stoere MP3 300 HPE die opzoek is naar een nieuwe eigenaar! De Piaggio is afkomstig van de eerste eigenaar en heeft hem toen der tijd nieuw bij ons gekocht en onderhouden, de onderhouds historie is dus bekend, wel zo fijn! Ook is de motor geheel nagelopen door de werkplaats en zijn de slijtage en of versleten delen vervangen. Hierdoor kunt u de komende tijd gerustloos rondrijden, ook fijn meegenomen. 
 

De Piaggio MP3 beschikt over een aantal leuke maar vooral praktische accessoires, denk aan: Originele topkoffer (extra ruimte), opzetruit airflox (zodat u mooi uit de wind zit), navigatie steun (ter voorbereiding voor navaigatie zodat u veilig de weg kan volgen). Kortom een volle en goed uitziende MP3! 

Wilt u nou weten hoe dit voertuig er in het echt uitziet? Of ook willen weten hoe die rijdt? Kom dan gerust langs voor een bezichting en proefrit. De MP3 is te bereiden met een autorijbewijs als deze gehaald is voor 1 januari 2013, hierna is een motorrijbewijs verplicht (A2 of A). 

  • 3 maanden garantie
  • Vele functionele accessoires
  • Afkomstig van de eerste eigenaar 
  • Bij ons onderhouden en nieuw aangekocht! 
  • Moto Veda
    Galvanistraat 55
    6716 AE Ede
    Telefoon: 0318-625625
    Mail: info@motoveda.nl
    Website: www.motoveda.nl






Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MotoVeda
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Winkeldochter" betekent: Nieuwe motorfiets die te lang in de showroom staat en niet wordt verkocht. Zij begint zo langzamerhand bij de inventaris te horen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion