Nieuwsbrief:

SUZUKI  V-STROM 1050 DE - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
PEARL BLUE / B
suzuki - v-strom-1050-de
suzuki - v-strom-1050-de
suzuki - v-strom-1050-de
suzuki - v-strom-1050-de
suzuki - v-strom-1050-de
suzuki - v-strom-1050-de
suzuki - v-strom-1050-de
suzuki - v-strom-1050-de
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

De Suzuki V-Strom 1050DE met stoere zwart-aluminium zijkoffers van 37 liter per stuk is een robuuste en veelzijdige motor voor zowel on-road als off-road avonturen. De zijkoffers bieden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook praktische opbergruimte voor langere ritten. Met een capaciteit van 37 liter per koffer is er genoeg ruimte voor kleding, gereedschap of andere benodigdheden voor je reis.



Deze zijkoffers zijn speciaal ontworpen om goed bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden en ruige terreinen. Het zwarte aluminium zorgt voor een strakke en stoere look, passend bij het avontuurlijke karakter van de V-Strom 1050DE. De koffers zijn ook voorzien van een stevig sluitsysteem, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven tijdens het rijden.



Het totaalplaatje van de Suzuki V-Strom 1050DE met deze koffers maakt het een ideale keuze voor motorrijders die graag lange reizen maken, off-road avonturen opzoeken, of gewoon wat extra bagageruimte willen zonder in te leveren op stijl en prestaties.

Wordt geleverd met 6 jaar garantie en mobiliteitsservice!
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Oliebadfilter" betekent: Voordat de aangezogen lucht door een of meerde­re filterelementen gaat, wordt ze over een met olie gevuld reser­voir geleid, waardoor zand en stofdeeltjes in de olie neerslaan. Regelmatig moet de olie in het reservoir worden ververst. Een goed voorbeeld van een oliebadfilter wordt aangetroffen op de Harley-Davidson WLA, die bekend staat als Liberator.
© 2000 - 2024 Motoroccasion