Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 09 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
ICON BLUE
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Maak kennis met de MT-09 Y-AMT:

Een nieuwe dimensie van prestaties.



Al tien jaar lang is de MT-09 een waar Yamaha-icoon, en nu is het tijd om de lat nóg hoger te leggen met de introductie van de MT-09 Y-AMT. Dit nieuwe model tilt de legendarische eigenschappen van de MT-09 naar ongekende hoogten en voegt een extra dimensie toe aan de Dark Side of Japan.



Met de geavanceerde Y-AMT-technologie voel je je meer verbonden met de MT-09 dan ooit tevoren. Ervaar de adrenaline van razendsnelle acceleratie en uitzonderlijke precisie in bochten, terwijl je geniet van sportieve, soepele schakelingen met vingerbediening (MT). Of kies voor ultiem gemak met de volledig automatische transmissie (AT).

De MT-09 Y-AMT biedt een ongeëvenaarde rijervaring, of je nu kiest voor manueel schakelen of voor automatische controle.



Direct uit voorraad leverbaar bij Yamaha Dealer Motorstore Uithoorn!
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1994 - De rijke Ducati motorsport traditie continueerde men met de komst van de 916 in 1994. Een nieuwe door Ducati aangezwengelde revolutie op motorgebied. Ditmaal een topprestaties leverende 916 als belichaming van een motorsport categorie. Met de 916 werd de combinatie tussen technologie, stijl en prestaties naar een maximum niveau gebracht. Ducati wist opnieuw een uitstekende balans te vinden tussen vorm en functie, logica en emotie. Door de meest prestigieuze motorbladen in de wereld werd de 916 uitgeroepen tot “Motorcycle of the Year”.De Supermono, één van de mooiste voorbeelden van motorfietsdesign in de geschiedenis, werd in dezelfde periode vervaardigd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion