Nieuwsbrief:

APRILIA  RSV 4 1100 FACTORY - 2024

Garantie: Nee
Nieuw
Paars/Rood
aprilia - rsv-4-1100-factory
aprilia - rsv-4-1100-factory
aprilia - rsv-4-1100-factory
aprilia - rsv-4-1100-factory
aprilia - rsv-4-1100-factory
aprilia - rsv-4-1100-factory
aprilia - rsv-4-1100-factory
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De vernieuwde Aprilia RSV4 Factory Time Attack kleurstelling van 2024! Direct uit voorraad leverbaar!

Beide versies van de RSV4 hebben een nieuw ontwerp met geïntegreerde winglets in de kuip, vernieuwde elektronica en ergonomie en, last but not least, een vernieuwd 1.099 cc V4-motorblok. 20 cc meer dan de 1.077 waar de RSV4 het tot nu toe mee moest doen en daarmee is de RSV4 dan ook de meest krachtige motor ooit gebouwd door Aprilia. Ondanks de aanpassingen die gedaan zijn om te voldoen aan de Euro 5-emissienorm heeft het meer koppel gekregen en behoudt het blok zijn maximale vermogen van 217 pk, mede dankzij het nieuwe uitlaatsysteem.

Hoewel beide versies worden aangedreven door dezelfde V4-motor, zijn ze te onderscheiden in de standaarduitrusting, waarbij de Factory voorzien is van gesmede aluminium velgen, het semi-actieve Öhlins Smart EC 2.0-ophangsysteem en Brembo Stylema remklauwen.
Opties en Accessoires:
6 Rijmodi, ABS, APRC, Engine brake control, Nieuwe LED Koplamp met DRL, Nieuwe lichtgewicht achterbrug, nieuwe TFT display, Ride by Wire, Traction control, Wheelie control, Brembo Stylema, Öhlins elektronisch instelbare vering, Licht gesmede wielen




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
NIWA Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 1965 - De BSA Group huurt in 1965 consultants McKinsey & Company in om de structuren om BSA en Triumph in kaart te brengen en zodoende de productielijnen en gerelateerde processen te stroomlijnen. Het rapport geeft ook een overzicht van de situatie in Amerika, de grootste afzetmarkt van Triumph met 60%. Het resultaat geeft een advies tot integratie van de beide merken. Eric Turner besluit dat de verkoopdoelen niet in elkaars lijn liggen en legt het advies naast zich neer. Vanaf dat moment laat hij zich volledig leiden door zijn accountants voor wat betreft het stellen van doelen in plaats van het betrekken van advies vanuit dealers en distributeurs.
© 2000 - 2024 Motoroccasion