Nieuwsbrief:

YAMAHA  XSR 900 GP - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
LEGEND RED
yamaha - xsr-900-gp
yamaha - xsr-900-gp
yamaha - xsr-900-gp
yamaha - xsr-900-gp
yamaha - xsr-900-gp
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Garantie: 60 Maanden Yamaha

Yamaha XSR900GP 2024 nieuw incl. 5 jaar fabrieksgarantie uit voorraad leverbaar.

De XSR900 GP is ontworpen om herinneringen op te roepen aan het gouden tijdperk. Het is de ultieme mix van de racestijl van weleer in combinatie met de allernieuwste geavanceerde technologie voor een opwindende rit die de zintuigen op ongeëvenaarde wijze prikkelt.

Standaard uitgerust met:

5 Inch. TFT kleurenscherm met connectiviteit
Volledig instalbare KYB vering voor en achter
Yamaha ride controle
Cruisecontrole
Quick Shifter


MotorCentrumWest
Al 16 jaar de Yamaha Exclusief dealer voor West Nederland. Altijd de nieuwste Yamaha modellen op voorraad. En keuze uit 50 jonge ocassions met 3 tot 12 maanden garantie. Kom langs in onze Showroom en overtuig Uzelf. Ook voor een financierings advies op maat bent U bij ons aan het juiste adres.
  • In deze aparte tijden van de Coronapandemie maakt MCW het toch mogelijk om met onze gebruikte en de meeste nieuwe motoren te kunnen proefrijden. Na een uitvoerige kennismaking en interesse peiling via email  is het mogelijk dat MCW met de door U gewenste motorfiets naar uw thuis locatie komt zodat U een proefrit kunt maken en de eventuele inruil motorfiets getaxeerd kan worden. Dit alles natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM.
    Meer weten? Neem gerust contact op! 





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motor Centrum West
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: INDIAN MOTORCYCLE in 1920 - Indian wordt het eerste bedrijf in Amerika op dat lekvrije motoren hoog op de agenda zet en met gebruik van aluminium dit ook daadwerkelijk voorkomt. De concurrentie behoudt lekken nog enkele decennia. De 61 cubic inch Indian Chief wordt geïntroduceerd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion