Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  TC 250 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - tc-250
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De TC 300 is nieuw voor 2025. De gloednieuwe machine is ontworpen om motocrossprestaties van het hoogste niveau te leveren en wordt aangedreven door een gebruiksvriendelijke, brandstofingespoten en krachtige tweetaktmotor. Een elektrische starter zorgt voor gemakkelijk starten, terwijl de Pankl versnellingsbak met 5 versnellingen soepel en positief schakelt. Voor een ongeëvenaarde rijervaring zorgt de combinatie van het perfect uitgebalanceerde chroommolybdeenframe en de WP-vering voor toonaangevende rijeigenschappen en comfort. De nieuwe TC 300 is afgewerkt met ergonomisch kuipwerk voor onbeperkte bewegingsvrijheid voor de rijder. De graphics zijn aangebracht met behulp van in-mold technologie voor een duurzame afwerking.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1988 - De retro ogende Springer Softail, een model met de klassieke springer voorvork, is het levendige bewijs van Harley-Davidson's eigenwijze kijk op design.
© 2000 - 2024 Motoroccasion