Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  TC 250 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - tc-250
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

De TC 250 uit 2025 behoudt zijn positie aan de top van de felbevochten 250cc-tweetaktmotorcrossklasse dankzij zijn vakkundige constructie met de nieuwste technologie en premium componenten. De lichte motor is de maatstaf in zijn klasse, levert meer koppel dan elke andere 250cc-tweetakter en zit in een herzien chroom-molybdeenframe dat de wendbaarheid en het comfort in de bochten verbetert. Een elektrische start maakt starten eenvoudig, terwijl de bijgewerkte instellingen van de WP-vering en een herziene schokdemperstang meer flexibiliteit bieden voor ongeëvenaarde prestaties op het circuit. De herziene carrosserie, afgewerkt met subtiele, op Zweden geïnspireerde graphics die zijn aangebracht met giettechnologie voor een stijlvolle en duurzame afwerking, zorgt voor onbeperkte bewegingsvrijheid voor minder vermoeidheid.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Driften" betekent: Het achterwiel zwenkt in een bocht uit en wil het voorwiel voorbij. Als techniek bijvoorbeeld in de motorcross toegepast om een bocht snel door te gaan.
© 2000 - 2024 Motoroccasion